ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημερομηνία και ώρα εκκίνησης αγώνων:

To 7o Family Run θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου, στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Εύβοια.


Οι ώρες έναρξης των αγωνισμάτων έχουν καθοριστεί ως:

Σάββατο 11.05

11:00  Aγώνας 200μ. για γονείς και παιδιά  χέρι χέρι καθώς και με παιδικά ή βρεφικά καροτσάκια

11:30  Αγώνας 1000μ. για παιδιά 7 έως 12 ετών

17:30 Σκυταλοδρομία γονείς- παιδιά

18:30 Αγώνες Ποδηλασίας με ηλικιακές κατηγορίες

19:00 5k. Fun Run για γονείς

 

 

Κυριακή 12.05

10:00  Μαθαίνουμε να κολυμπάμε σωστά από την ομάδα της LifeGuard Hellas

11:00  Canoe Cayak για γονείς και παιδιά στην πισίνα του Club Agia Anna Summer Resort

14:00  Απονομές

 

Δήλωση συμμετοχής:

Για τη δήλωση συμμετοχής απαιτείται:

-      Συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης

-      Συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής

 

Διευκρινίζεται ότι δήλωση συμμετοχών μπορεί να πραγματοποιείται έως και την Παρασκευή 11/05 είτε ηλεκτρονικά είτε στο ξενοδοχείο Thalatta στην Αγία Άννα Ευβοίας.

 

Υλικά συμμετεχόντων:

Σε κάθε συμμετέχοντα, η διοργάνωση προσφέρει:

-      Τσάντα υλικών (μια για κάθε ομαδική συμμετοχή)

-      Αριθμός συμμετέχοντα (έναν για κάθε συμμετέχοντα)

-      Αναμνηστικό t-shirt (ένα για κάθε συμμετέχοντα)

-      Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής (ένα για κάθε συμμετέχοντα)

-      Παροχή νερού κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων

-      Παροχή ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

 

Παραλαβή υλικών:

Η παραλαβή του υλικού των συμμετεχόντων θα πραγματοποιείται στην γραμματεία των αγώνων, στο Thalatta Hotel, την Παρασκευή 10 Μαΐου (10.00-22.00) και το Σάββατο 11 Μαΐου (08.00-10.00).

 

Ιατρική κάλυψη:

Διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες έχουν δηλώσει ότι αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα (τους τελευταίους 3 μήνες) από ιατρό.

Αντίστοιχα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη συμμετοχή των ανηλίκων για τους οποίους έχουν μεριμνήσει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα (τους τελευταίους 3 μήνες) από ιατρό, ο οποίος έχει βεβαιώσει την ικανότητά τους για συμμετοχή στα αγωνίσματα.

 

Ασφάλεια διοργάνωσης:

Η διοργάνωση έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια των διαδρομών σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τις τοπικές διοικητικές αρχές. Παράλληλα, για τα αγωνίσματα που διεξάγονται στην πισίνα θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ναυαγοσώστες.

 

Τροποποίηση κανονισμών – διαδρομής:

Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες.

 

Απορρίμματα:

Όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

 

Υπεύθυνη Δήλωση

 

Οι συμμετέχοντες μετέχουν στο ‘Family Run’ με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο, προκειμένου να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του προγράμματος.

 

Δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους διοργανωτές του Αγώνα για προωθητικούς λόγους.

 

Συμμετοχή ανηλίκου

 

Οι γονείς και κηδεμόνες δηλώνουν ότι επιτρέπουν στο παιδί τους να συμμετέχει στον αγώνα, με απόλυτα δική τους ευθύνη και παραιτούνται για λογαριασμό τους, οποιαδήποτε απαιτήσεως και αποζημιώσεως από τους διοργανωτές για ότι δύναται να τους συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά από αυτόν.

 

Δηλώνουν ότι έχουν προετοιμασθεί επαρκώς για τις απαιτήσεις του αγώνα και έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό που τους επιτρέπει να συμμετέχει στον αγώνα. Συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους διοργανωτές του Αγώνα για προωθητικούς λόγους.

 

Δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχονται.

Δηλώνουν υπεύθυνα ότι συμμετέχουν στο ‘Family Run’ με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο, προκειμένου να συμμετάσχω στα αγωνίσματα του προγράμματος.

 

Δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους διοργανωτές του Αγώνα για προωθητικούς λόγους.